12 may 2012

KO

Hoy tocaba ver la realidad de mi estado fisico.... y despues de entrenar con Jordi y Roger solo puedo decir que es pesimo.
Hacia tiempo que no me sentia tan avergonzado de mi mismo y creo que estos entrenos hacen que uno mande a tomar por el culo todo. Me juego todo la semana que viene, es decir que si tengo alguna posibilidad de ir a los Juegos pasa por las pruebas que disputare el jueves, sabado y domingo proximo en Suiza.

No habia dias ni años para ponerme malo, no? llevo desde el 2003 sin estar mas de 3 dias por una lesion, ahora tampoco estoy parado, pero es que estoy sin fuerzas... antibioticos para la infeccion de orina, pastillas ultimatun para mis problemas de aire, dieta y motivacion por los suelos hace que me de ganas de mandar a tomar...

Pero lo luego tengo la suerte de recibir apoyo de los mios. Nada mas entrenar recibo una fanzine con una tirada de 1000 para publicitar el 3 Motor Fest que se celebrar en Manlleu el proximo 26 y 27 de mayo... mis amigos del Rock House Osona han tenido el detalle de colocar mi imagen, con web y un lema motivador en la primera pagina!.
No voy a engañar a nadie y estoy bajito de moral pero todo suma para que vuelva lo mas rapido, si! lo mas rapido.

Gracias Loren, Anna y familia, todos los amigos del Tattoo Asgard, Urband Rockers..... y no me quiero olvidar de mi hermano Juan Carlos Albuixech.

Volvere!


 Avui tocava veure la realitat del meu estat físic .... i després d'entrenar amb Jordi i Roger només puc dir que és pèssim.
Feia temps que no em sentia tan avergonyit de mi mateix i crec que aquests entrenaments fan que un mani a prendre pel cul tot. La setmana que ve em joc tot, és a dir que si tinc alguna possibilitat d'anar als Jocs passa per les proves que disputare el dijous, dissabte i diumenge proper a Suïssa.

No havia dies ni anys per posar-me dolent, no? porto des del 2003 sense estar mes de 3 dies per una lesió, ara tampoc estic parat, però és que estic sense forces ... antibiòtics per a la infecció d'orina, pastilles ultimatun per als meus problemes d'aire, dieta i motivació per terra fa que em de ganes de manar a prendre ...

Però el després tinc la sort de rebre suport dels meus. Res més entrenar rebo una fanzine amb una tirada de 1000 per publicitar el 3 Motor Fest que es celebrar a Manlleu el proper 26 i 27 de maig ... meus amics del Rock House Osona han tingut el detall de col · locar la meva imatge, amb web i un lema motivador a la primera pàgina!.
No vaig a enganyar a ningú i estic baixet de moral però tot suma perquè torni el més ràpid, si! el més ràpid.

Gràcies Loren, Anna i família, tots els amics del Tattoo Asgard, Urband Rockers ..... i no em vull oblidar del meu germà Joan Carles Albuixech.

Tornare!

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location