21 dic 2009

Vall d´Uixo.









Ayer domingo se disputó el Criterio Internacional de Ciclismo Adaptado de la Vall d'Uixo.

En una mañana soleada pero con un frío intenso de 2 grados positivo se disputó la carrera más importante del país en handbike (ciclismo adaptado) este año debido a la masiva participación el organizador del evento Vicente Arzo, amigo y subcampeón paralímpico , decidió hacer dos tandas para evitar accidentes ya que los niveles eran desiguales y al dar tantas vueltas al velódromo podría ser peligroso.

La primera tanda fue para los handbikers menos experimentados y en esta formé parte ya que fui el único participante de los 30 que lo hizo en silla de ruedas y decidieron que al ser mayor el esfuerzo en silla ponerme en este grupo.

He conseguido la victoria en un disputado sprint contra tres handbikers, los tres handbikers que me siguieron fueron Luis Giner de Murcia, Vicente "xai" de Valencia y Felix de La Vall dUixó, en menos de 4 segundos llegamos los cuatro.

En la segunda serie el vencedor fue el Americano Oscar Sánchez, campeón mundial y paralímpico de contrarreloj, para que os hagáis una idea de su nivel en 12 kilómetros hizo una velocidad media de 38 por hora y llegó a los 53 por hora en el esprint con el español Vicente Arzo, era espectacular ver a Oscar moviendo un 58 de plato!

Cabe destacar la participación de Oscar Onrubia de tan solo 9 años.

Gracias a Vicente por ser tan grande!




Ahir diumenge es va disputar el Criteri Internacional de Ciclisme Adaptat de la Vall d'Uixo.

En un matí assolellat però amb un fred intens de 2 graus positiu es va disputar la cursa més important del país a handbike (ciclisme adaptat) aquest any a causa de la massiva participació l'organitzador de l'esdeveniment Vicente Arzo, amic i subcampió paralímpic, va decidir fer dues tandes per evitar accidents ja que els nivells eren desiguals i al donar tantes voltes al velòdrom podria ser perillós.

La primera tanda va ser per als handbikers menys experimentats i en aquesta vaig formar part ja que vaig ser l'únic participant dels 30 que ho va fer en cadira de rodes i van decidir que en ser més gran l'esforç en cadira posar-me en aquest grup.

He aconseguit la victòria en un disputat esprint contra tres handbikers, els tres handbikers que em van seguir van ser Luis Giner de Múrcia, Vicente "xai" de València i Felix de la Vall dUixó, en menys de 4 segons arribem tots quatre.

A la segona sèrie el vencedor va ser el Americà Oscar Sánchez, campió mundial i paralímpic en contrarellotge, perquè us feu una idea del seu nivell en 12 quilòmetres va fer una velocitat mitjana de 38 per hora i va arriba als 53 per hora a l'esprint amb el espanyol Vicente Arzo, era espectacular veure a Oscar movent un 58 de plat!!!

Cal destacar la participació d'Oscar Onrubia de tan sols 9 anys.


Gràcies a Vicente per ser tan gran!

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location