23 mar 2012

Por que?

Esta tarde he ido a la rueda de prensa del Medio Maraton de Lisboa... Esta Media es junto al Medio Maraton de Newcastle las mas prestigiosa de Europa.
Como veis compartimos con las grandes estrellas, aqui no hay diferencia.

Esta es la octava vez que corro aqui y lo volvere hacer mas veces.... Alguien me puede informar sobre los atletas elite en silla de ruedas que iran a la rueda de prensa del Maraton de Barcelona? "risas" no busqueis no habra ninguno y por cierto los tres mejores atletas españoles que son catalanes y que estan entre los 15 mejores del mundo estaran en Lisboa.


Por que sera? Sera porque Portugal ya avanzo a España despues de la ayuda de Alemania?

Juzguen ustedes...


See you soon in http://www.lanzaroteinternationalmarathon.com/



Aquesta tarda he anat a la roda de premsa a la Mitja Marató de Lisboa ... Aquesta Mitja és al costat del Mig Marató de Newcastle les mes prestigioses d'Europa.

Com veieu compartim amb les grans estrelles, aquí no hi ha diferència.


Aquesta és la vuitena vegada que corro aquí i ho tornaré fer més vegades .... Algú em pot informar sobre els atletes elit en cadira de rodes que aniran a la roda de premsa del Marató de Barcelona? "rialles" no busqueu no hi haurà cap i per cert els tres millors atletes espanyols que són catalans i que estan entre els 15 millors del món estaran a Lisboa.


Per que sera? Sera perquè Portugal ja va avançar a Espanya després de l'ajuda d'Alemanya?

Jutgin vostès ...


See you soon in http://www.lanzaroteinternationalmarathon.com/

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location