29 mar 2008

Objetivo conseguido . Objetiu aconseguit .

Ayer por la noche competi en el Meeting Champs ( Atlanta ) en las pruebas de 1500 mts y 5000 mts .
Era mi segunda oportunidad de conseguir la minima para los Juegos Olimpicos de Pekin 2008 y esta vez no falle , primero participe en los 1500 mts y rebaje mi marca personal en casi 3 segundos ( 3.07,68 ) luego la mas importante la de los 5000 mts y en esta no podia fallar .
La cosa empezo mal ya que cuando iba a empezar la carrera y ya estabamos en la linea de salida el director de la carrera dio por cancelada la prueba por culpa de un partido de futbol que iba a empezar y no querian esperarse , todo el trabajo realizado durante el año se iba al traste por culpa del maldito futbol , despues de hablar con todo el mundo , incluido dios creo , pactaron que la prueba se haria en el descanso del partido . El tiempo exigido por el Comite Paralimpico Español era de 10.24,50 y consegui rebajarlo en mas de dos segundos , fue un subidon de todo que me hizo recordar a mis padres , hermana , familia , amigos , Gabi , toda esa gente que me sigue y en especial a mi abuelo que hacia justo un mes que habia fallecido y esto estaba claro que era para el .
La carrera fue muy rapida desde el principio y eso hizo que fuera siempre atras del grupo ya que al ser maratoniano se me hacia muy rapida y corta la carrera , pero al final pude aguantar ese ritmo alto y poder conseguir junto a mi entrenador ( Gabi ) esa minima ansiada .
Bueno ahora solo tengo palabras de agradecimiento a todas esa gente que esta hay , los dichos antes y tambien a esas empresas que estan hay y que me apoyan en mi carrera profesional ASICS , SPIUK , RECUPERAT-ION , AYUNTAMENT DE MANLLEU , INVACARE y http://www.ortoracing.com/ .
Gracias a todos .


Ahir a la nit vaig competi al Meeting Champs ( Atlanta ) a les proves de 1500 mts i 5000 mts . Era la meva segona oportunitat d'aconseguir la minima per als Jocs Olimpics de Pekin 2008 i aquesta vegada no vaig fallar , primer vaig participar als 1500 mts i vaig rebaixa la meva marca personal a gairebé 3 segons ( 3.07,68 ) després la mes important la dels 5000 mts i aquesta vegada no podia fallar . La cosa va començar malament ja que quan anava a començar la carrera i ja estabam a la linea de sortida el director de la carrera va donar per cancel·lada la prova per culpa d'un partit de futbol que anava a començar i no volian esperar-se , tot el treball realitzat durant l'any s'anava al trast per culpa del maleït futbol , despres de parlar amb tot el món , inclòs déu crec , van pactar que la prova es faria al descans del partit .
El temps exigit pel Comite Paralimpico Español era de 10.24,50 i vaig consegui rebaixar-lo en mes de dos segons , va ser un subidon de tot que em va fer recordar als meus pares , germana , família , amics , Gabi , tota aquesta gent que em segueix i especialment al meu avi que just un mes que habia mort i això estava clar que era per ell . La carrera va ser molt rapida des del principi i això va fer que fos sempre darrera del grup ja que al ser maratonia se'm va fer molt rapida i curta la carrera , però al final vaig poder aguantar aquet ritme alt i vaig poder aconseguir al costat del meu entrenador ( Gabi ) aquesta minima anhelada . Bé ara solament tinc paraules de agraiment a totes aquesta gent que aquesta al meu costat , els abans nomenats i tambe a aquestes empreses que estan amb mi i que em recolzen la meva carrera professional ASICS , SPIUK , RECUPERAT-ION , AYUNTAMENT DE MANLLEU , INVACARE i WWW.ORTORACING.COM . Gràcies a tots .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location