8 ago 2008




Esta noticia es muy especial porque quiero aprovechar mi blog para expresar el gran dia que vivi ayer en mi concentracion de Sierra Nevada , desde hace unos meses Montse una jovencita de 11 años y de la localidad gaditana de Chipiona que tiene espina bifida esta contactando conmigo para iniciarse en este deporte .
Ayer por fin nos conocimos y tambien aprovecho la ocasion para conocer a todo el equipo nacional y asi vivir un dia de entrenos con atletas profesionales que de aqui poco estaran representando a su pais en el evento deportivo mas importante del mundo .
Su desparpajo y alegria de algun dia poder ser ella la que este en nuestra situacion es un motivo de motivacion para mi y para cualquiera que le vea la cara de felicidad que vivio ayer en tierras granadinas , mas de 400 kilometros para poder estar conmigo y mis compañeros solo por unas horas .
Espero que como muy tarde en el 2016 ella sea unas de las integrantes del equipo nacional y que cumpla su sueño de ser paralimpica .

Un abrazo Montse y nos vemos pronto .






Aquesta notícia és molt especial perquè vull aprofitar el meu blog per a expressar el gran dia que vaig viure ahir a la meva concentracio de Serra Nevada , des de fa uns mesos Montse una joveneta de 11 anys i de la localitat gaditana de Chipiona que té espina bifida esta contactant amb mi per a iniciar-se en aquest esport .
Ahir per fi ens vam conèixer i tambe va aprofitar la ocasio per a conèixer a tot l'equip nacional i aixi viure un dia de entrenaments amb atletes professionals que de aqui poc estaran representant al seu pais en l'esdeveniment esportiu mes important del món .
La seva desimboltura i alegria de algun dia poder ser ella la que estigui a la nostra situacio és un motiu de motivacio per al mi i per a qualsevol que li vegi la cara de felicitat que va viure ahir en terres granadines , mes de 400 kilometros per a poder estar amb mi i els meus companys nomes per unes hores .
Espero que com a més tard en el 2016 ella sigui unes de les integrants de l'equip nacional i que compleixi el seu somni de ser paralimpica .

Un abraçada Montse i ens veiem aviat .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location