2 feb 2008

Southafrican tour .

La semana que viene empezare mi temporada de competiciones en Sudafrica , despues de un invierno duro en la que he acumulado un volumen de trabajo considerable y que me ha servido para modificar algunos detalles en la capital valenciana junto a mi entrenador Gabi .
Empezare la temporada con dos maratones en 6 dias y que me servira para ver mi estado de forma y el de los rivales de cara a la cita olimpica . La primera maraton sera en la ciudad de Durban el dia 10 de Febrero en la Nedbank Durban City Marathon y la siguiente el dia 16 de Febrero en la localidad de George en la Outeniqua Wheelchair Challenge . En esta ultima competire con mi amigo de la Vall de Uixo y patrocinado tambien por Spiuk Vicente Arzo , pero en la modalidad de Handcycling .


La setmana qe ve començare la temporada de competicions a Sudafrica , despres d'un hivern dur a la qual he acumulat un volum de treball considerable i que m'ha servit per a modificar alguns detalls en la capital valenciana al costat del meu entrenador Gabi .
Començare la temporada amb dues maratons amb 6 dies i que em servira per a veure el meu estat de forma i el dels rivals de cara a la cita olimpica . La primera marato sera a la ciutat de Durban el dia 10 de Febrer a la Nedbank Durban City Marathon i la següent el dia 16 de Febrer a la localitat de George a la Outeniqua Wheelchair Challenge . Amb aquesta ultima competeixo amb el meu amic de la Vall d'Uixo i patrocinat tambe per Spiuk Vicente Arzo , però a la modalitat de Handcycling .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location