18 jul 2008

COMPEX




Este miercoles 15 firme mi segundo contrato como profesional , la multinacional Suiza CefarCompex con sede en Esplugues de LLobregat ( Barcelona ) y a traves de MEDICOMPEX IBERICA S.L. sera mi octavo patrocinador y me ligara a ella durante 12 meses a partir de este miercoles .
Como ya sabeis CefarCompex es pionera y lider en su mercado y gracias a ellos espero que mis entrenos y recuperaciones me sirvan para dejar al nuevo patrocinador lo mas alto posible en este año de confianza y que despues de la finalizacion de contrato sigamos trabajando para mejorar ambos en este deporte y mercado cada vez mas competitivo .
Aquest dimecres 15 he firmat el meu segon contracte com a professional , la multinacional Suïssa CefarCompex amb seu a Esplugues de Llobregat ( Barcelona ) i a traves de MEDICOMPEX IBERICA S.L. sera el meu vuitè patrocinador i em lligara a ella durant 12 mesos a partir del dimecres .
Com ja sabeu CefarCompex és pionera i lider al seu mercat i gràcies a ells espero que els meus entrenaments i recuperacions em serveixin per a deixar al nou patrocinador lo mes alt possible en aquest any de confiança i que despres de la finalitzacio de contracte seguim treballant per a millorar tot junts en aquest esport i mercat cada vegada mes competitiu .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location