28 sept 2008

Go to England .

Este miercoles viajo hacia tierras inglesas para competir en mi penultimas competiciones del año .
Seran dos en cuatro dias y todas ellas en la ciudad de Newcastle , la primera es una de las mas espectaculares carreras a la que he asistido en mi vida , la tunnel 2k international http://www.tunnel2k.com/ una carrera de se disputa el jueves a las 21.00 de la noche en un tunnel con un km de bajada y otro de subida , el año pasado el vencedor el sudafricano Ernst Van Dyk alcanzo la velocidad maxima de 77 km por hora .
La segunda y para mi la mas importante sera una de las tres medias maratones mas importantes del mundo , la BUPA GREAT NORTH RUN http://gnr.realbuzz.com/ que se disputara el domingo por la mañana a las 10.10 , en ella espero poder acercarme a la mejor marca nacional que esta en 43.13 en marzo del 2007 en la ciudad lusa de Portugal .
Por segundo año consecutivo soy invitado por las dos organizaciones y sere el unico repesentante español .

Aquest dimecres viatjo cap a terres angleses per a competir en la meva penultimas competicions de l'any .
Seran dos en cuatre dies i totes elles a la ciutat de Newcastle , la primera és una de les mes espectaculars carreres a la qual he assistit a la meva vida , la tunnel 2k international http://www.tunnel2k.com/ una carrera que es disputara el dijous a les 21.00 de la nit en un tunnel amb un km de baixada i altre de pujada , l'any passat el vencedor el sud-africà Ernst Van Dyk va arribar a agafar la velocitat maxima de 77 km per hora .
La segona i per a mi la mes important sera una de les tres mitges maratons mes importants del món , la BUPA GREAT NORTH RUN http://gnr.realbuzz.com/ que es disputara el diumenge al matí a les 10.10 , en aquesta espero poder acostar-me a la millor marca nacional que esta en 43.13 al març del 2007 a la ciutat lusa de Portugal .
Per segon any consecutiu sere convidat per les dues organitzacions i sere el unic repesentant espanyol .

Sub 3h




Esta mañana se a disputado la Maraton de Berlin , en ella participaba la mitad de mi .
Mi primo hermano o hermano primo David Botello Jimenez ( mismos apellidos y todo ) conseguia su objetivo de bajar de las tres horas , 2h56,30 y a quedado el 956 de 25000 personas finalistas . Desde mayo de este año me dijo que queria que le ayudara con mis pocos conocimientos de entrenamientos en este deporte a lograr su sueño de bajar de las tres horas .
Esta mañana lo ha conseguido y encima se a acercado al tiempo que le dije en la planificacion 2h56 al final a sido 2h56,30 aunque me a dicho via telefonica que el ultimo kilometro pudo apretar mas pero el miedo al no terminar le hizo ser precavido .
En la categoria de silla de ruedas gano mi idolo Heinz Frei y ya son 18 años ganando esa prueba .

Aquest matí s'a disputat la Marato de Berlin , en aquesta participava la meitat de mi .
El meu cosi germà o germà cosi David Botello Jimenez ( mateixos cognoms i tot ) conseguia el seu objectiu de baixar de les tres hores , 2h56,30 i a quedat el 956 de 25000 persones . Des de maig d'aquest any em va dir que volia que li ajudés amb els meus pocs coneixements en entrenaments en aquest esport a assolir el seu somni de baixar de les tres hores .
Aquest matí ho ha aconseguit i s'a acostat al mateix temps que li vaig dir a la planificacio 2h56 al final a estat 2h56,30 encara que m'a dit via telefonica que l'ultim quilometre va poder apretar mes però la por al no acabar li va fer ser previngut .
A la categoria de cadira de rodes a guanyat al meu idol Heinz Frei i ya porta 18 anys guanyant-la .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location