14 mar 2012

Si o si!

Dicen que hoy en dia es muy importante el estar activo y pendiente de las redes sociales, web, blog... es importante para el tema de patrocinios y colaboraciones y quizas alguno de mis patrocinadores sea por ello. Pero lo que si esta claro que año tras año si no entrenas y no haces buenos resultados las grandes carreras no te invitan... asi que aunque voy a seguir estando por aqui mi prioridad es la de entrenar y mi familia.
Ayer me invitaron a correr a una carrera de 10 km en Canada... no se puede estar en todas las guerras! objetivo las maratones de primavera!

Ayer 50 minutos por la mañana y 20 series de 1 minuto. Hoy a por las dos horitas!!!!!!

Nuevo horario de trabajo desde la semana pasada es de 13.00 a 17.00 no me mueve ni dios de la cama!!!! que hay que descansar para luego rendir... que proximamente... TRES POR TRES!


Diuen que avui en dia és molt important el estar actiu i pendent de les xarxes socials, web, bloc ... és important per al tema de patrocinis i col · laboracions i potser algun dels meus patrocinadors sigui per això. Però el que si està clar que any rere any si no entrenes i no fas bons resultats les grans curses no us conviden ... així que encara que seguiré estant per aquí la meva prioritat és la d'entrenar i la meva família.
Ahir em van convidar a córrer a una cursa de 10 km al Canadà ... no es pot estar en totes les guerres! objectiu les maratons de primavera!

Ahir 50 minuts al matí i 20 sèries d'1 minut. Avui a per les dues horetes!!

Nou horari de treball des de la setmana passada és de 13.00 a 17.00 no em mou ni déu del llit! que s'ha de descansar per després rendir ... que properament ... TRES PER TRES!

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location