7 feb 2011

Post-WORLDS and Melilla.

Despues del mundial de Nueva Zelanda me encuentro trastocado del largo viaje, jet lag y sobre todo una pequeña lesion en el pectoral que me ha impedido hacer vida normal durante unos dias, aun me duele.
La semana pasada tenia vacaciones pero a causa del jet lag no he descansado lo que debia.

Lo mejor ha sido que este pasado fin de semana he podido cumplir el sueño de mi padre de visitar su tierra 45 años despues!
En navidades decidi regalarle a el, a mi madre y de paso a mi hehehhe una pequeña visita a su ciudad de origen, Melilla. La suerte a sido coincidir con su prima Conchi y su marido Javi que nos han enseñado toda la ciudad de arriba abajo, para nosotros fuera sido imposible hacerlo, tambien aprovechemos el domingo junto a Conchi y Javi para visitar Nador, comer algo de pescado y luego ya acompañarnos al aeropuerto para volver a casa en el que a sido para mi y familia un placer conocerlos.

Respecto a mi necesito estar ya una semana relajado, entrenando con normalidad y sobre todo estar una semana haciendo siesta! y que mejor sitio que volar mañana a Lanzarote para hacerlo.



Després del mundial de Nova Zelanda em trobo trastocat del llarg viatge, jet lag i sobretot una petita lesió en el pectoral que m'ha impedit fer vida normal durant uns dies, encara em fa mal.
La setmana passada tenia vacances però a causa del jet lag no he descansat res.

El millor ha estat que aquest cap de setmana he pogut complir el somni del meu pare de visitar la seva terra 45 anys després!
Al Nadal vaig decidir regalar-li a ell, la meva mare i de pas a mi hehehhe una petita visita a la seva ciutat d'origen, Melilla. La sort a estat coincidir amb la seva cosina Conchi i el seu marit Javi que ens han ensenyat tota la ciutat de dalt a baix, per a nosaltres hagues estat impossible fer-ho, també aprofitem el diumenge al costat de Conchi i Javi per visitar Nador, menjar una mica de peix i després ja acompanyar a l'aeroport per tornar a casa en el qual a estat per a mi i família un plaer conèixels

Pel que fa a mi necessito estar ja una setmana relaxat, entrenant amb normalitat i sobretot estar una setmana fent migdiada! i que millor lloc de volar demà a Lanzarote per fer-ho.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location