9 jun 2008

Campeon de España . Campio d'Espanya .





Mas fotos , mes fotos and more pictures http://www.uv.es/brizuela/rafa/

Campeon de España .
Este fin de semana he disputado el Campeonato de España en la ciudad madrileña de Fuenlabrada , la primera prueba fue el sabado por la tarde en la distancia de los 1500 metros y en la cual quede tercero en una carrera que se decidio en los ultimos metros , los tres primeros clasificados llegaron con el mismo tiempo ( 3.28,67 , 3.28.77 y 3.28.80 ) solo separados por 13 centesimas del primero al tercero .
El domingo por la tarde dispute las distancias de 200 y 400 metros . La primera prueba fue el 200 mts y esta me proclame campeona nacional y mejorando mi marca personal en mas de medio segundo y dejandola en 29,40 . La segunda prueba fue la del 400 mts y al ser en menos de una hora pague un poco el cansancio del 200 y me halze con el subcampeonato a casi un segundo de mi compañero de equipo Jordi Madera .

Como veis las pruebas realizadas no son mi fuerte al ser maratoniano pero queria probar por debajo para buscar ese punto de velocidad que me hace falta en las maratones .

Campio d'Espanya .
Aquest cap de setmana he disputat el Campionat d'Espanya a la ciutat madrilenya de Fuenlabrada , la primera prova va ser el dissabte a la tarda a la distància dels 1500 metres i a la qual vaig quedar tercer amb una carrera que es va decidir als ultims metres , els tres primers classificats van arribar amb el mateix temps ( 3.28,67 , 3.28.77 i 3.28.80 ) solament separats per 13 centesimas del primer al tercer .
El diumenge a la tarda vaig disputar les distàncies de 200 i 400 metres . La primera prova va ser el 200 mts i aquesta em vaig proclamar campio nacional i millorant la meva marca personal en mes de mitj segon i deixarla en 29,40 . La segona prova va ser la del 400 mts , aquesta va ser en menys d'una hora despres dels 200 y vaig pagar una mica el cansaci ,vaig conseguir el subcampionat a gairebé un segon del meu company d'equip Jordi Madera .

Com veieu les proves realitzades no són la meva especialitat al ser maratonia però volia provar per sota per a buscar aquest punt de velocitat que em fa falta a les maratons .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location