15 ago 2010

65km.

Ayer hice el entreno más largo desde que practico handbike, 65 km por la comarca de Osona y con la compañía de Jordi Madera, Roger Puigbo y mi tío Paco.
Fueron más de 3 horas de entreno que hicieron que pasara por sitios que no había pasado nunca en mi vida, ni si quiera en coche.
Empecé en Manlleu pasando por Roda de Ter, Folgueroles, Sant Julia de Vilatorta, Seva, Sant Miquel de Balenya, Taradell, Santa Eugenia de Berga, Vic y de vuelta a casa.
Esta vuelta la denominan los cicloturistas “la volta al gitano” y la complete a una media superior a los 20km/h y con una velocidad máxima de 69.

Este lunes ya empiezo la temporada después de la pre-temporada y a partir de ahora de vuelta a la normalidad!


Ahir vaig fer l'entrenament més llarg des que practico handbike, 65 km per la comarca d'Osona i amb la companyia de Jordi Madera, Roger Puigbo i el meu oncle Paco.
Van ser més de 3 hores d'entrenament que van fer que passés per llocs que no havia passat mai en la meva vida, ni tan sols amb cotxe.
Vaig començar a Manlleu passant per Roda de Ter, Folgueroles, Sant Julia de Vilatorta, Seva, Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Santa Eugènia de Berga, Vic i de tornada a casa.
Aquesta volta la denominen els cicloturistes "la volta al gitano" i la vaig completar a una mitjana superior als 20km/h i amb una velocitat màxima de 69.

Aquest dilluns ja començo la temporada després de la pre-temporada i a partir d'ara de tornada a la normalitat!

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location