22 mar 2009

Cuarto puesto. Cuart lloc.








Este domingo por la mañana se ha disputado la Media Maraton de Lisboa, considerada la media maraton mas prestigiosa de Europa, he conseguido un meritorio cuarto puesto en un disputado sprint con el atleta de mi comarca Roger Puigbo que tan solo nos han separado unas milesimas, 45:01 ha sido el tiempo de los dos. Con este tiempo vuelvo a mejorar mi marca personal. El fuerte viento ha permitido que hoy no se batiera el record mundial.
Me voy con buenas sensaciones de tierras lusas que contaba con un altisimo nivel internacional.
Este mismo viernes viajo a Italia para disputar la Maraton de Treviso y que sera la ultima carrera preparatoria del gran objetivo de esta primavera que seran las maratones de Boston y Londres a finales de abril.

Aquest diumenge al matí s'ha disputat la Mitja Marato de Lisboa, considerada la mitja marato mes prestigiosa d'Europa, he aconseguit una meritòri cuart lloc en un disputat sprint amb l'atleta de la meva comarca Roger Puigbo que nomes ens ha separat unes milesimes 45:01 a sigut el temps de tots dos. Amb aquest temps torno a millorar la meva marca personal. El fort vent ha permès que avui no es batés el record mundial.
Em vaig amb bones sensacions de terres lusas que contava amb un altisim nivell internacional.
Aquest mateix divendres viatjo a Itàlia per a disputar la Marato de Treviso i que sera la ultima cursa preparatòria del gran objectiu d'aquesta primavera que seran les maratons de Boston i Londres a la fi d'abril.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location