13 ene 2011

World Championships in New Zealand


Mañana viernes 14 viajo hacia mis segundos Campeonato del Mundo IPC, esta vez se disputaran en enero ya que la ciudad organizadora se encuentra en verano austral. Cristchurch en Nueva Zelanda acogerá los primeros Campeonatos del Mundo que se disputaran en el hemisferio sur los dias 21 al 30 de enero.

Yo participare en los 5000 metros y en la maraton siendo esta ultima mi objetivo y a donde he puesto todas mis esperanzas.

Los atletas de la Federación Española de Deportes para Discapacitados Físicos que acudirán al Mundial, son: los mediofondistas y fondistas en silla de ruedas Santiago Sanz, Roger Puigbó, Rafael Botello y Jordi Madera; el mediofondista Abdherraman Ait y los saltadores David Bravo y Antonio Andújar, todos ello discapacitados en las extremidades superiores.
El resto de selección se completara con las Federaciones de Ciegos, Parálisis Cerebral e Intelectuales.

Desde que termine el Maraton de Nueva York el 7 de noviembre he puesto todas mis fuerzas en llegar al día 30 de enero en las mejores condiciones y para ello mi buen amigo Alain Fuertes ha cambiado su plantificación para dedicarse al 100% estas ultimas seis semanas para que yo llegue al maraton con opciones de luchar por algo importante. La verdad que ha sido una liebre perfecta ya que el entrenaba con la handbike y yo con la silla y eso hacia que mi esfuerzo fuera mayor para seguir el fuerte ritmo que me imponía.

Mis objetivos a día de hoy si soy sincero no se cuales son pues viendo el Star List sera difícil ya meterse en el Top Ten pero no habrá duda que luchare para quedar en lo mas alto posible! Viendo los atletas cualificados, ya que de nuevo las mínimas del Comité Paralimpico Internacional son muy elevadas, el ganador tendrá que hacer una gran marca y presagio que estará entorno a la 1h22, el actual record del mundo es 1h20,14.
Lo que si pido es que mi carrera sea limpia y que tenga la suerte de terminar sin caídas, pinchazos o cualquier percance.

Quiero ser positivo pues se que el circuito es totalmente plano e idóneo para mis condiciones de rodador, así que a tope que esto es un mundial!

Que gane el mejor!!!!!!!!

Os dejo la web del Campeonato por si queréis seguirlo un poco http://www.ipcathleticsworldchamps.com/ y el hotel por si quereis contactar conmigo ya que no me llevare el teléfono móvil.


Hotel Grand Chancellor
61 Cashel Street, Christchurch, NZ , 8001

http://www.ghihotels.com/hgc/Christchurch/hotels.aspx



Demà divendres 14 de gener viatjo cap als meus segons Campionats del Món IPC, aquesta vegada es celebraran al gener ja que la ciutat organitzadora es troba a l'estiu austral. Cristchurch a Nova Zelanda acollirà els primers Campionats del Món que es disputaran a l'hemisferi sud els dies 21 al 30 de gener.

Jo participare en els 5000 metres i a la marató sent aquesta última el meu objectiu i on he posat totes les meves esperançes.

Els atletes de la Federació Espanyola d'Esports per a Discapacitats Físics que anira al Mundial, son: els migfondistes i fondistes en cadira de rodes Santiago Sanz, Roger Puigbó, Rafael Botello i Jordi Madera, el migfondista Abdherraman Ait i els saltadors David Bravo i Antonio Andújar, tots aques discapacitats en les extremitats superiors.

La resta de selecció es compleix amb les Federacions de Cecs, Paràlisi cerebral e Intel.lectuals.

Des que vaig acabar el Marato de Nova York el 7 de novembre he posat totes les meves forces a arribar al dia 30 de gener a les millors condicions i per això el meu bon amic Alain Fuertes ha canviat la seva planificació per dedicar al 100% aquestes últimes sis setmanes per que jo arribi al marato amb opcions de lluitar per alguna cosa important. La veritat que ha estat una llebre perfecta ja que el s'entrenava amb la handbike i jo amb la cadira i això feia que el meu esforç fos més gran per seguir el fort ritme que em imposava.

Els meus objectius a dia d'avui si sóc sincer no se com explicar-ho doncs veient el Star List serà difícil ja ficar-se en el Top Ten però no hi haurà dubte que lluitaré per quedar el més alt possible! Veient els atletes qualificats, ja que de nou les mínimes del Comitè Paralímpic Internacional són molt elevades, el guanyador haurà de fer una gran marca i penso que estarà al voltant de la 1h22, l'actual rècord del món és 1h20,14.
El que si demano és que la meva cursa sigui neta i que tingui la sort d'acabar sense caigudes, punxades o qualsevol contratemps.

Vull ser positiu ja que es que el circuit és totalment pla e idoni per a les meves condicions de rodador, així que al màxim que això és un mundial!

Que guanyi el millor !!!!!!!!

Us deixo la web del Campionat per si voleu seguir una mica http://www.ipcathleticsworldchamps.com/ i l'hotel per si voleu contactar amb mi ja que no em portaré el telèfon mòbil.




Hotel Grand Chancellor
61 Cashel Street, Christchurch, NZ , 8001

http://www.ghihotels.com/hgc/Christchurch/hotels.aspx

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location