4 dic 2011

Lanzarote Marathon




Esta mañana he disputado la Maraton Internacional de Lanzarote en la ciudad de Costa Teguise. En esta formaba parte como atleta, organizador de la categoria en silla de ruedas y colaborando con mi ropa solidaria Push With Me!.

Este año decidimos que la maraton tenia que ser un referente en Europa para la categoria en silla de ruedas y gracias a la organizacion e instituciones publicas hemos podido reunir 12 sillas de todo el mundo y un amputado femoral.

Como sabeis mucho de vosotros empecé la temporada este pasado lunes y era de esperar que mi estado de forma despues de tres semanas sin hacer nada fuera pesimo pero jamas pensaria que el maraton de mi casa, a donde mas me apoyan y me quieren fuera el maraton mas duro que habia realizado en mi vida deportiva.
La carrera empezo rapida para mi ritmo y aunque quise dar todo e ir con el grupo cabecero formado por los franceses Denis Lemeunier y Claude Issorat y el ingles Simon Lawson ya por el paso de la primera vuelta quedaba descolgado y creo que fundido para el resto de la carrera. Al final intente terminar como pude en un circuito durisimo y que se incremento con los espasmos que comenzaron a venirme pasado la segunda vuelta.
Un cuarto puesto y directo al medico para ponerme glucosa en vena, un nolotil y una hora tumbado para poder recuperarme del esfuerzo realizado durante los 42 kilometros.

Ahora y despues de una larga siesta de casi dos horas pero con cansancio acumulado solo me toca agradecer a esta magnifica isla todo el apoyo, cariño y admiracion que recibo de la que ya es mi nueva casa.

Agradecer al Cabildo de Lanzarote, Ayuntamiento de Teguise y Costa Teguise, a los organizadores Sands Beach y Club La Santa, a los medicos, Juan Montero y a su equipo de fisios, la Asociacion TRI W.W.W. trabajadores del Sands Beach y en especial a los voluntarios del maraton por todo lo realizado y os auguro que este maraton sera de los grandes a nivel nacional.

Dar las gracias sobre todo a los 12 valientes que han formado parte de la categoria en silla de ruedas y en especial a Javi Merida y Joaquin Pacheco por formar parte de la historia de la mejor maraton de España para silla de ruedas y personas con discapacidad.



Aquest matí he disputat la Marató Internacional de Lanzarote a la ciutat de Costa Teguise. En aquesta formava part com a atleta, organitzador de la categoria en cadira de rodes i col · laborant amb la meva roba solidària Push With Me!.
Aquest any vam decidir que la marató havia de ser un referent a Europa per a la categoria en cadira de rodes i gràcies a l'organització i institucions públiques hem pogut reunir 12 cadires de tot el món i un amputat femoral.
Com sabeu molt de vosaltres vaig començar la temporada aquest passat dilluns i era d'esperar que el meu estat de forma després de tres setmanes sense fer res foss pèssim però mai pensaria que el marató de casa meva, a on mes em donen suport i em volen fossi el marató més dur que havia realitzat en la meva vida esportiva.La cursa va començar ràpida per al meu ritme i encara que vaig voler donar tot i anar amb el grup capdavanter format pels francesos Denis Lemeunier i Claude Issorat i l'anglès Simon Lawson ja pel pas de la primera volta quedava despenjat i crec que fos per a la resta de la carrera. Al final vaig acabar com vaig poder en un circuit duríssim i que s'incrementa amb els espasmes que van començar a venir-me passat la segona volta.Un quart lloc i directe al metge per posar-me glucosa en vena, un Nolotil i una hora estirat per poder recuperar de l'esforç realitzat durant els 42 quilòmetres.
Ara i després d'una llarga migdiada de gairebé dues hores però amb cansament acumulat només em toca agrair a aquesta magnífica illa tot el suport, afecte i admiració que rebo de la qual ja és la meva nova casa.
Agrair al Cabildo de Lanzarote, Ajuntament de Teguise i Costa Teguise, als organitzadors Sands Beach i Club La Santa, als metges, Juan Montero al seu equip de fisios, l'Associació TRI WWW treballadors del Sands Beach i en especial als voluntaris del marató per tot el que s'ha fet i us auguro que aquest marató serà dels grans a nivell nacional.
Donar les gràcies sobretot als 12 valents que han format part de la categoria en cadira de rodes i en especial a Javi Merida i Joaquin Pacheco per formar part de la història de la millor marató d'Espanya per cadira de rodes i persones amb discapacitat.

Gracias, Gracies and Thanks.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location