7 ene 2011

Vittoria.


Ayer tuve una gran noticia! bueno dos despues de la renovacion de Crocs. Me llamo mi madre diciendo que me habia llegado una carta de Italia, claro ella ni habla ni entiende ingles, tuve que esperar a que mi cuñado me llamara para decirme lo que decia dicha carta, en resumidas palabras cuenta que me renuevan un año mas!!!!!!!!!!! dentro esta el nuevo contrato que me unira a la marca. Estoy deseando llegar a casa, ya que me encuentro concentrado en Alicante, para firmar el nuevo contrato que me unira a la marca y enviarlo para que quede todo oficializado.
La sorpresa fue muy buena pues esperaba la respuesta de mi renovación via email y al recibir el contrato por correo me alegre muchísimo.

Gracias a Vittoria por contar conmigo un año mas.


Ahir vaig tenir una gran notícia! bé dos després de la renovació de Crocs. Em va truca la meva mare dient que m'havia arribat una carta de Italia, clar ella ni parla ni entén anglès, vaig haver de esperar que el meu cunyat em truqués per dir-me el que deia aquesta carta, en resumides paraules compta que em renoven un any més! !!!!!!!!!! dins hi ha el nou contracte que em unirà a la marca. Estic desitjant arribar a casa, ja que em trobo concentrat a Alacant, per signar el nou contracte que em unirà a la marca i enviar-ho perquè quedi tot oficialitzat.
La sorpresa va ser molt bona ja que esperava la resposta de la meva renovació via email i en rebre el contracte per correu em vaig alegrar moltíssim.

Gràcies a Vittoria per comptar amb mi un any més.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location