8 jul 2011

PUSH WITH ME!








Por fin es un sueño hecho realidad!

Gracias a mi nuevo patrocinador Sands Beach en la isla magica de Lanzarote hemos podido sacar un linea de camisetas, polos y sudaderas con mi nuevo logo, el del Sands Beach y la Asociacion TRi W.W.W. para que mi familia, amigos, patrocinadores y conocidos puedan utilizar en sus paseos, en el gimnasio, correr o simplemte pasear.
En Manlleu ya se pueden conseguir en Tattoo Asgard, Bar White Horse, Calcats EME y en el Bar que hay situado en el Pabellon Municipal de Manlleu y proximamente en Discapnet. es y Esto es DxT.com

Me hace mucha ilusion este nuevo proyecto que espero que sirva para ayudar economicamente a la Unio Esportiva Futbol Sala Manlleu y para dar a conocer a la Asociacion W.W.W TRi, al Sands Beach y mi deporte por todas partes del planeta.

Gracias!




Per fi és un somni fet realitat!

Gràcies al meu nou patrocinador Sands Beach a l'illa màgica de Lanzarote hem pogut treure un línia de samarretes, polos i dessuadores amb el meu nou logo, el del Sands Beach i l'Associació TRi W.W.W. perquè la meva família, amics, patrocinadors i coneguts puguin utilitzar en els seus passejos, al gimnàs, córrer o simplemte passejar.
A Manlleu ja es poden aconseguir en Tattoo Asgard, Bar White Horse, Calçats EME i al Bar que hi ha situat al Pavelló Municipal de Manlleu i properament en Discapnet. és i Esto es DxT.com

Em fa molta il.lusió aquest nou projecte que espero que serveixi per ajudar econòmicament a la Unio Esportiva Futbol Sala Manlleu i per donar a conèixer a la Associació TRi W.W.W. , al Sands Beach i el meu esport per tot arreu del planeta.

Gracies!

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location