18 sept 2011

Campio de Catalunya!






Este fin de semana se ha disputado el Campeonato de Cataluña de handbike en ruta, Banyoles, y contrareloj, Porqueres.


Como sabéis ayer competi en Mallorca pero no quería fallar en esta apuesta de la Federación Catalana de Deportes para Discapacidad Física y en su segundo campeonato a reunido a 25 handbikers de todas partes de Cataluña, España e incluso con participación alemana.
Este campeonato tiene mucho futuro ya que cuenta con ayudas privadas, publicas y el buen hacer de la federación hará que sea una prueba para apuntar en el calendario de muchos handbikers.

Por mi parte he disputado la contrarreloj entre lluvia, un circuito de muchas curvas y badenes que ha hecho que mi velocidad media solo fuera de 29 km de media.

Pero tengo que decir que soy el nuevo Campeón de Cataluna de la categoria H3!

Buen trabajo Toni, Jordi y a todos los intregantes de este evento.



Aquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat de Catalunya de handbike en ruta, Banyoles, i contrarellotge, Porqueres.


Com sabeu ahir vaig tenir competició a Mallorca però no volia faltar en aquesta aposta de la Federació Catalana d'Esports per a Discapacitat Física i en el seu segon campionat a reunit a 25 handbikers d'arreu de Catalunya, Espanya i fins i tot amb participació alemanya.
Aquest campionat té molt de futur ja que compta amb ajudes privades, públiques i el bon fer de la federació farà que sigui una prova per apuntar al calendari de molts handbikers.

Per la meva part he disputat la contrarellotge entre pluja, un circuit de moltes corbes i guals que ha fet que la meva velocitat mitjana només fos de 29 km de mitjana.

Però he de dir que sóc el nou Campió de Cataluna de la categoria H3!

Bona feina Toni, Jordi i a tots els intregantes d'aquest esdeveniment.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location