1 ene 2008

SANT SILVESTRE DE BARCELONA .

Este domingo he disputado la ultima carrera del año , la Sant Silvestre de Barcelona en un circuito urbano de 10 km por la ciudad de Barcelona .
La victoria se la adjudicado Roger Puigbo con un tiempo de 22,20 ( mas o menos , aun no han salido los tiempos oficiales ) pero a sido una victoria muy apretada ya que los 3 primeros clasificados han llegado con el mismo tiempo , yo he quedado en segundo lugar y el tercer lugar a sido para Jordi Madera .
Esta a sido una carrera muy importante para mi ya que hacia casi dos meses que no me ponia los guantes de competicion , ya que hasta ahora solo habia estado haciendo experimentos con guantes totalmente diferentes .
El domingo 30 gane en la primera edicion de la Sant Silvestre de Lloret de Mar .

Aquest diumenge he disputat la ultima carrera de l'any , la Sant Silvestre de Barcelona en un circuit urbà de 10 km per la ciutat de Barcelona . La victòria a sigut per en Roger Puigbo amb un temps de 22,20 ( mes o menys , encara no han sortit els temps oficials ) però a estat una victòria molt atapeïda ja que els 3 primers classificats han arribat amb el mateix temps , jo he quedat en segon lloc i el tercer lloc a estat per al Jordi Madera .
Aquesta a estat una carrera molt important per mi ja que feia gairebé dos mesos que no em posaba els guants de competicio , ja que fins a ara sol habia estat fent experiments amb guants totalment diferents .
El diumenge 30 vaig guanyar a la primera edicio de la Sant Silvestre de Lloret de Mar .

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location