5 oct 2011

Compex Wireless


Esta mañana me ha llegado la nueva máquina de Compex. Se trata del nuevo Compex Wireless, yo destacaría dos cosas, uno que va sin cables y el otro seria su ligereza y lo parecido a un teléfono movil.
Aun no he podido probarlo ya que tanta tecnología necesita tu tiempo para estudiar el manual pero espero entre esta tarde y mañana poder utilizarlo!!!! De mientras escribo tengo el Mi-sport en mis abdominales.... El tiempo es oro!

Muchas gracias a todo el equipo de Compex, Djo Global por su confianza en estos mas de tres años juntos y en especial a Marga y Salva.

Gracias!


Aquest matí m'ha arribat la nova màquina de Compex. Es tracta del nou Compex Wireless, jo destacaria dues coses, una que va sense cables i l'altre seria la seva lleugeresa i el semblant a un telèfon mòbil.
Encara no he pogut provar-ho ja que tanta tecnologia necessita el teu temps per estudiar el manual però espero entre aquesta tarda i demà poder utilitzar-lo!! De mentre escric tinc el Mi-sport en els meus abdominals .... El temps és or!

Moltes gràcies a tot l'equip de Compex, DJO Global per la seva confiança en aquests més de tres anys junts i en especial a Marga i Salva.

Gràcies!

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location