15 ene 2010

Australia.

Mañana es el gran día! Mañana me voy para Australia por segunda vez en mi carrera deportiva.

La verdad que me hace mucha ilusión ya que es un país espectacular, es verano en estos momentos y sobre todo porque espero venir con unos buenos resultados allí ya que el nivel deportivo es muy alto y espero acercarme a la mínima mundialista y porque no soñar en conseguirla aun sabiendo que es pronto en esta parte de la temporada.

Como sabéis ir Australia es un viaje largo y pesado ya que son 30 horas de vuelo pero a veces para disfrutar hay que sufrir y espero que este viaje valga la pena y me lleve un buen recuerdo de tierras Australianas.

Demà és el gran dia! Demà me'n vaig per Austràlia per segona vegada en la meva carrera esportiva.

La veritat que em fa molta il.lusió ja que és un país espectacular, és estiu en aquests moments i sobretot perquè espero venir amb uns bons resultats d'allí ja que el nivell esportiu és molt alt i espero acostar-me a la minima mundialista i perquè no somiar a aconseguir-la tot i saber que és aviat en aquesta part de la temporada.

Com sabeu anar Austràlia és un viatge llarg i pesat ja que són 30 hores de vol però de vegades per gaudir s'ha de patir i espero que aquest viatge valgui la pena i em porti un bon record de terres Australianes.

Archivo del blog . Arxiu del blog .

Visitor´s maps

ip-location